5
5,0 rating
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 5 reviews)
Geweldig100%
Heel goed0%
Oké0%
Kan echt beter0%
Slecht0%

Verrassend Moederdag gedicht!

5,0 rating
7 juni 2019
Review of Reviews

Peter heeft een prachtig gedicht geschreven, voor mijn moeder. Ik voelde dat ik haar iets wilde vertellen, maar wist niet hoe. Na een klein, kort vraag gesprekje heeft Peter een onwijs gaaf gedicht gemaakt. Precies de juiste woorden, één voor één raak en precies zoals ik het voelde wat ik tegen mijn moeder wilde zeggen. Verrassende opbouw in het gedicht en ook stof tot nadenken.
Dus, wil je een mooi gedicht? Bel of mail Peter! Is echt je geld waard.

Marrie

Hartverwarmend gedicht voor kwetsbare bewoners van Ridderkerk

5,0 rating
13 januari 2021
Review of Reviews

Bedankt Peter voor je fantastische gedicht!
Hartverwarmend en origineel.
Een hele mooie aanvulling voor in het Houd-vol-pakket XL.
We hebben je gedicht op een kaart laten drukken.
Deze krijg je binnenkort 🙂

Stichting Present Ridderkerk

Gedicht voor leerkracht van onze dochter

5,0 rating
3 juni 2020
Review of Reviews

Peter heeft een mooi gedicht gemaakt voor een leerkracht voor onze dochter!!
We hadden het niet beter kunnen verwoorden en ben zo benieuwd naar haar reaktie.

Diana van tienhoven

Geboortekaartje

5,0 rating
3 februari 2020
Review of Reviews

Afgelopen december is onze zoon geboren. Tijdens de zwangerschap zochten we naar een mooie tekst voor op het geboortekaartje.  Na lang zoeken was het ons nog altijd niet gelukt om de woorden te vinden die ons gevoel weergaven.
We hebben een aantal weken voor de geboorte daarom Peter gevraagd een korte tekst voor op de kaart te schrijven. Tijdens een fijn en gezellig gesprek heeft Peter ter plekke een tekst geschreven die precies raak was op dat moment. Na de geboorte van onze zoon bleek dat deze tekst nog meer klopte dan wij van te voren konden bedenken. Peter weet, naast het schrijven van leuke en mooie teksten, ook het gevoel in woorden te vangen. Bij de vele complimenten over het gedichtje op de kaart vertellen we dan ook enthousiast hoe we aan deze tekst zijn gekomen.

Stephan en Lianne

Uiting aan Liefde

5,0 rating
20 januari 2020
Review of Reviews

We hebben Peter benaderd om een gedicht te schrijven voor onze bruiloftsceremonie. In een uitgebreid gesprek hebben we onze ideeën geuit en Peter is daarmee aan de slag gegaan. Tijdens het schrijfproces hield hij ons op de hoogte en toen het gedicht in de mailbox kwam, waren we super verrast en heel blij met hoe hij onze gedachten in zijn woorden had vertaald. Alles zat erin! Van de kleinste details tot het centrale thema van onze trouwdag tot aan hoe Liefde is bedoeld en mag zijn. We raden Peter Spreekt dan ook van harte aan als je op zoek bent naar een uniek cadeau of mooie tekst die vanuit het hart wordt geschreven.

Erica & Marcel
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
Instagram