Reviews

Laat hier je review achter.

Reviews

Hartverwarmend gedicht voor kwetsbare bewoners van Ridderkerk

Rated 5 out of 5
13 januari 2021

Bedankt Peter voor je fantastische gedicht!

Hartverwarmend en origineel.

Een hele mooie aanvulling voor in het Houd-vol-pakket XL.

We hebben je gedicht op een kaart laten drukken.

Deze krijg je binnenkort 🙂

Stichting Present Ridderkerk
Verified

Gedicht voor leerkracht van onze dochter

Rated 5 out of 5
3 juni 2020

Peter heeft een mooi gedicht gemaakt voor een leerkracht voor onze dochter!!

We hadden het niet beter kunnen verwoorden en ben zo benieuwd naar haar reaktie.

Diana van tienhoven
Verified

Geboortekaartje

Rated 5 out of 5
3 februari 2020

Afgelopen december is onze zoon geboren. Tijdens de zwangerschap zochten we naar een mooie tekst voor op het geboortekaartje.  Na lang zoeken was het ons nog altijd niet gelukt om de woorden te vinden die ons gevoel weergaven.

We hebben een aantal weken voor de geboorte daarom Peter gevraagd een korte tekst voor op de kaart te schrijven. Tijdens een fijn en gezellig gesprek heeft Peter ter plekke een tekst geschreven die precies raak was op dat moment. Na de geboorte van onze zoon bleek dat deze tekst nog meer klopte dan wij van te voren konden bedenken. Peter weet, naast het schrijven van leuke en mooie teksten, ook het gevoel in woorden te vangen. Bij de vele complimenten over het gedichtje op de kaart vertellen we dan ook enthousiast hoe we aan deze tekst zijn gekomen.

Stephan en Lianne
Verified

Uiting aan Liefde

Rated 5 out of 5
20 januari 2020

We hebben Peter benaderd om een gedicht te schrijven voor onze bruiloftsceremonie. In een uitgebreid gesprek hebben we onze ideeën geuit en Peter is daarmee aan de slag gegaan. Tijdens het schrijfproces hield hij ons op de hoogte en toen het gedicht in de mailbox kwam, waren we super verrast en heel blij met hoe hij onze gedachten in zijn woorden had vertaald. Alles zat erin! Van de kleinste details tot het centrale thema van onze trouwdag tot aan hoe Liefde is bedoeld en mag zijn. We raden Peter Spreekt dan ook van harte aan als je op zoek bent naar een uniek cadeau of mooie tekst die vanuit het hart wordt geschreven.

Erica & Marcel
Verified

Verrassend Moederdag gedicht!

Rated 5 out of 5
7 juni 2019

Peter heeft een prachtig gedicht geschreven, voor mijn moeder. Ik voelde dat ik haar iets wilde vertellen, maar wist niet hoe. Na een klein, kort vraag gesprekje heeft Peter een onwijs gaaf gedicht gemaakt. Precies de juiste woorden, één voor één raak en precies zoals ik het voelde wat ik tegen mijn moeder wilde zeggen. Verrassende opbouw in het gedicht en ook stof tot nadenken.

Dus, wil je een mooi gedicht? Bel of mail Peter! Is echt je geld waard.

Marrie
Verified