Reviews

Laat hier je review achter.

Reviews

Geboortekaartje

6 juni 2023

Na het succes van het geboortekaartje van onze eerste zoon, hebben we Peter opnieuw gevraagd een mooie tekst te schrijven voor op het kaartje van ons 2e zoontje.

Fantastisch hoe Peter speelt met de woorden en zinnen van het gedicht van de eerste kaart en hiervan elementen terug laat komen in een (op)nieuw pakkend en liefdevol gedicht.

Familie Wesdorp
Verified

Hartverwarmend gedicht voor kwetsbare bewoners van Ridderkerk

13 januari 2021

Bedankt Peter voor je fantastische gedicht!

Hartverwarmend en origineel.

Een hele mooie aanvulling voor in het Houd-vol-pakket XL.

We hebben je gedicht op een kaart laten drukken.

Deze krijg je binnenkort šŸ™‚

Stichting Present Ridderkerk
Verified

Gedicht voor leerkracht van onze dochter

3 juni 2020

Peter heeft een mooi gedicht gemaakt voor een leerkracht voor onze dochter!!

We hadden het niet beter kunnen verwoorden en ben zo benieuwd naar haar reaktie.

Diana van tienhoven
Verified

Geboortekaartje

3 februari 2020

Afgelopen december is onze zoon geboren. Tijdens de zwangerschap zochten we naar een mooie tekst voor op het geboortekaartje.Ā  Na lang zoeken was het ons nog altijd niet gelukt om de woorden te vinden die ons gevoel weergaven.

We hebben een aantal weken voor de geboorte daarom Peter gevraagd een korte tekst voor op de kaart te schrijven. Tijdens een fijn en gezellig gesprek heeft Peter ter plekke een tekst geschreven die precies raak was op dat moment. Na de geboorte van onze zoon bleek dat deze tekst nog meer klopte dan wij van te voren konden bedenken. Peter weet, naast het schrijven van leuke en mooie teksten, ook het gevoel in woorden te vangen. Bij de vele complimenten over het gedichtje op de kaart vertellen we dan ook enthousiast hoe we aan deze tekst zijn gekomen.

Stephan en Lianne
Verified

Uiting aan Liefde

20 januari 2020

We hebben Peter benaderd om een gedicht te schrijven voor onze bruiloftsceremonie. In een uitgebreid gesprek hebben we onze ideeƫn geuit en Peter is daarmee aan de slag gegaan. Tijdens het schrijfproces hield hij ons op de hoogte en toen het gedicht in de mailbox kwam, waren we super verrast en heel blij met hoe hij onze gedachten in zijn woorden had vertaald. Alles zat erin! Van de kleinste details tot het centrale thema van onze trouwdag tot aan hoe Liefde is bedoeld en mag zijn. We raden Peter Spreekt dan ook van harte aan als je op zoek bent naar een uniek cadeau of mooie tekst die vanuit het hart wordt geschreven.

Erica & Marcel
Verified

Verrassend Moederdag gedicht!

7 juni 2019

Peter heeft een prachtig gedicht geschreven, voor mijn moeder. Ik voelde dat ik haar iets wilde vertellen, maar wist niet hoe. Na een klein, kort vraag gesprekje heeft Peter een onwijs gaaf gedicht gemaakt. Precies de juiste woorden, Ć©Ć©n voor Ć©Ć©n raak en precies zoals ik het voelde wat ik tegen mijn moeder wilde zeggen. Verrassende opbouw in het gedicht en ook stof tot nadenken.

Dus, wil je een mooi gedicht? Bel of mail Peter! Is echt je geld waard.

Marrie
Verified
Peter Spreekt
5.0
Gebaseerd op 3 beoordelingen
powered by Google
Judith Wisse
Judith Wisse
15:22 14 May 24
Peter spreekt is een bevlogen man die mensen kan inspireren met een lach en een traan. Met minimale informatie die hij heeft weet hij de kern te raken en de emotie over te brengen, voorrecht om te luisteren en mee te werken 🙏🏻
Julian Cleton
Julian Cleton
13:10 13 May 24
Joel Havinga
Joel Havinga
19:48 18 Oct 19
Bekijk alle beoordelingen
js_loader